-->

-- Bandung Amanah Tours and Transport --

<b>-- Bandung Amanah Tours and Transport --</b>
Terima Kasih Atas Kepercayaan Anda Selama Ini

-- ALL ABOUT BANDUNG CITY--

<b>-- ALL ABOUT BANDUNG CITY--</b>
Welcome To Bandung

About Us

bandung amanah transport bandung

Bandung Amanah Tours and Transport

Sewa tour kenderaan dan Transport Bandung pada Bandung Amanah Tours & Travel menawarkan pilihan layananan sewa kenderaan yang mewah, Deluxe dan Budget untuk Bandung, Jakarta dan bandar-bandar lain, Juga tawaran istimewa untuk Shopping Bandung /pelancongan Golf, pakej pelancongan Jakarta - Bandung Tours, Jawa Barat, etc.
Kami menawarkan berbagai sewa kereta / kereta murah di Bandung, kemewahan menyewa kereta / kereta Bandung dengan pemandu, pemandu perjalanan Bandungdan juga untuk Jakarta, pemandu pakej percutian Bandung, diskaun sewa keretaBandung, budget sewa sewa Bandung dll. Untuk bantuan anda di Bandung, kami jugaJadikan Blog Bandung sebagai rujukan anda sebelum datang ke Bandung.

Rancang Itenerary Perjalanan anda Sendiri


Lawatan anda ke Bandung atau Jakarta akan jauh lebih menyenangkan ketikaanda menggunakan Tour Bandung Transport dengan Bandung Amanah Toursand Travel. Ini akan memberi anda kebebasan untuk menentukan perjalanananda ke Bandung, Puncak dan Jakarta dengan kesesuaian anda sendiri ... Bebas dari jadual yang tetap seperti dalam hal perjalanan dengan kereta api atau udara. Berkeliling di Bandung akan jauh lebih murah untuk menggunakan SewaTour Bandung kami.
Sewa Tour kami sudah termasuk dengan Driver juga bahan bakar / fuelperkhidmatan yang menjamin keselesaan maksimum anda. Pemandu Bandung kami akan melayani anda sebagai pemandu personel yang bukan hanya supir tapi juga boleh membantu anda dalam banyak hal, kerana dia sangat mengenal semua tempat di sekitarnya. Pengalaman telah membantu kami untuk mengetahui bagaimana kami dapat melayani pelanggan kami dengan cara terbaik.

Beberapa Customers kami dari negara Asia


Selama berkhidmat dalam bidang transport tour dan pelancongan kota Bandung, Jakarta, Bogor dan lain nya, kami sudah melayani tourist-tourist dari Asia seperti Indonesia, Malaysia, Singapore dan Brunei Darusallam. Dan diantara nya dari berbagai organisasi seperti :
  • Rombongan Proton Malaysia
  • Rombongan TNB Pelitawanis Malaysia
  • Rombongan Study Tour UITM Malaysia
  • Rombongan Reuni SMK Seri Tanjung Malaysia
  • Rombongan Perusahaan Asuransi Allianz Jakarta, Indonesia
  • Rombongan family Trip
  • Rombongan Shopping trip, etc
Silahkan hubungi kami untuk sembarang pertanyaan dan tempahan dan rancang itenerary perjalanan anda sendiri...

YOUR COMFOR IS OUR PRIORITY
Comments
0 Comments

Comment Facebook

 

Pidi Baiq