-->

-- Bandung Amanah Tours and Transport --

<b>-- Bandung Amanah Tours and Transport --</b>
Terima Kasih Atas Kepercayaan Anda Selama Ini

-- ALL ABOUT BANDUNG CITY--

<b>-- ALL ABOUT BANDUNG CITY--</b>
Welcome To Bandung

Rabu, Mei 17, 2017

Transport Bandung 2017

transport bandung 2017
Bandung Transport 2017

Daftar Harga Sewa Transport Tour Bandung 2017


Sewa tour kenderaan dan Transport Bandung pada Bandung Amanah Tours & Travel menawarkan pilihan layananan sewa kenderaan yang mewah, Deluxe dan Budget untuk Bandung, Jakarta dan bandar-bandar lain, Juga tawaran istimewa untuk Shopping Bandung / pelancongan Golf, pakej pelancongan Jakarta-Bandung Tours, Jawa Barat, etc.

Kami menawarkan berbagai sewa kereta / kereta murah di Bandung, kemewahan menyewa kereta / kereta Bandung dengan pemandu, pemandu perjalanan Bandung dan juga untuk Jakarta, pemandu pakej percutian Bandung, diskaun sewa kereta Bandung, budget sewa sewa Bandung dll. Untuk bantuan anda di Bandung, kami juga Jadikan Blog Bandung sebagai rujukan anda sebelum datang ke Bandung.

Rancang Itenerary Perjalanan anda Sendiri


Lawatan anda ke Bandung atau Jakarta akan jauh lebih menyenangkan ketika anda menggunakan Tour Bandung Transport dengan Bandung Amanah Tours and Travel. Ini akan memberi anda kebebasan untuk menentukan perjalanan anda ke Bandung, Puncak dan Jakarta dengan kesesuaian anda sendiri ... Bebas dari jadual yang tetap seperti dalam hal perjalanan dengan kereta api atau udara. Berkeliling di Bandung akan jauh lebih murah untuk menggunakan Sewa Tour Bandung kami.
Sewa Tour kami sudah termasuk dengan Driver juga bahan bakar / fuel, perkhidmatan yang menjamin keselesaan maksimum anda. Pemandu Bandung kami akan melayani anda sebagai pemandu personel yang bukan hanya supir tapi juga boleh membantu anda dalam banyak hal, kerana dia sangat mengenal semua tempat di sekitarnya. Pengalaman telah membantu kami untuk mengetahui bagaimana kami dapat melayani pelanggan kami dengan cara terbaik.

harga transport bandung 2017
Daftar Harga Bandung Transport 2017

Term and Condition :
  • harga transport sudah termasuk driver, fuel/petrol, parking, tol, dan driver meal
  • per day boleh guna from 08am - 10pm
  • harga di atas adalah untuk dalam city tour Bandung
  • semua kereta/mobil dijamin keselesaan nyaSilakan Check Estimasi Biaya Transport Tour Anda Di Sini :" your comfort and your satisfaction is our priority "Silakan contact untuk booking dan sebarang pertanyaan :


Bandung Amanah Tours and Transport

touramanahbandung@yahoo.com
+62 856 2388 749
+62 838 2178 9103
Bandung Amanah Tour and Travel
Jom Gi Bandung Murah Jerr


NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
Comments
0 Comments
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post

Comment Facebook

 

Pidi Baiq